Dimenzionális Portálok

 2008.08.15. 12:30

Az USA KORMÁNYZAT, DIMENZIONÁLIS PORTÁLOK ÉS DR.WEN HO LEE

(By Richard Boylan, Ph.D.)

 

Ez a történet túllép azon, amit te elfogadott valóságként megszoktál. De mivel előrehaladott kutatás és fejlesztés folyik földönkívűli-eredetű technológiákban az utóbbi 50 évben a nyilvánosság tudtán kívül, a széles néprétegek valóságról alkotott képe majdnem 50 évvel van lemaradva az aktuális tudomány eredményeitől. Ennek a történetnek a feldolgozásához segít, ha elfogadod, hogy a kormányzat nem túlzottan készséges a média új történetekkel történő ellátásában. Szintén segíti a megértést, az hogy a kormányzat a “nuclearis titkok” kifejezést mint kódot használja az atomfegyvereken kívül mindenféle titkos fejlett technológiára, úgy mint az antigravitációs propulzió és a pszichés befolyásoló és irányító berendezések.
Egy megbízható ex-NSA informátor, tájékoztatott minket arról, hogy a kormányzat tudósainak akik a Los Alamos-i “Nuclearis” Laboratóriumban dolgoznak, sikerült létrehozniuk egy holografikus kaput.
Ők ezt a kaput arra használták, hogy a tér-időn keresztül utazzanak, esetleg interdimenzionális utazásokat tegyenek valamint segítségével meglátogattak más világokat is.

Mit láttak ők odaát? Az informátorunk rejtélyesen csak annyit mondott, hogy megijesztette és kíváncsivá tette őket. Ő nem adott más kiegészítő információt.

Ez a kutatás egy folytatása lehet az előző titkos kormány időutazással és teleportációval kapcsolatos sikeres projektjének. Robert Lazar Los Alamosi fizikus beszélt a kormány Project Galileo időutazással kapcsolatos kutatásáról, amiről is őt így tájékoztatták, amikor az 51-es körzet S4 bázisán dolgozott.

Az NSA kapcsolatom megerősítette, hogy a kormány sikerrel járt az időutazásban, de szintén figyelembe véve azt, hogy ez egy veszélyes technológia. A teleportációs kutatásokat a Lawrence Livermore/Sandia National Laboratories szervezte szintén számos sikeres eredménnyel.

Bizonyos földönkívüli fajok használnak portálokat amikor meglátogatják a Földet. Az U.S. kormányzat mindig is próbálta lemásolni az ET technológiát, így végül nekik is sikerült elkészíteniük egy primitív, de működőképes saját modellt. Dr Wen Ho Lee, atomtudós a hírek szerint egy ilyen hologrphic portal projekten dolgozik együtt más tudósokkal. Visszaemlékezhetsz arra, hogy Dr.Lee volt az, akit megvádolt a kormányzat azzal, hogy lemásolta az USA “nukleáris titkait” egy nem biztonságos computer szalagra.
Az előzetesen laza Los Alamosi Laboratórium biztonsági környezete a University of California időkből ered, hiszen a professzor hozzá volt szokva a kutató kollégák közötti fesztelen információ cseréhez, így a “biztonsági csúszások” járványszerűek voltak. Ha minden tudóst, aki a megkerült bizonyos biztonsági szabályt bepereltek volna, akkor mára Los Alamos egy szellemvárossá vált volna.

Akkor meg miért volt Wen Ho Lee egyedül kitéve egy ilyen komoly és alkotmányellenes kilenc hónapos óvadékmentes bebörtönzésnek és a média általi lejáratásnak?

Mostanában egy vádalku jött létre az U.S. kormányzata és Wen Ho Lee között, melyben 58 rendbeli bűncselekményt ejtettek el, és a U.S. Kerületi Bíróságának James Parker nevű bírója bocsánatot kért Dr.Lee-től a kormányzat helytelen viselkedéséért, amely “felkavarta ezt az egész nemzetet.”

Az én ex-NSA informátorom jelezte, hogy a vádalkut azért érték el, mert sokan akik Nemzetbiztonsági területen dolgoztak ki akarták hozni őt a börtönből.

Ezek a tudósok ugyanis gyakran önvédelemből úgy intézkednek, hogy biztonságba helyeznek kormányzatra terhelő információkat bankszéfekben, vagy megbízható barátoknál, azzal a kikötéssel, hogy ha bármi is történne velük, tartalmukat hozza nyilvánosságra a sajtó. Így családjának, számos barátjának és az Ázsiai-Amerikai közösségnek az erőfeszítései segítettek elérni egy olyan nyilvános légkört, ahol Dr.Lee-t már nem áldozzák fel mint áldozati bárányt.

És most ahogy Paul Harwey mondaná itt a történet vége.

Richard Boylan, Ph.D.

Utóirat:
   “Ők” nem akarták, hogy eljusson hozzátok ez a történet. Amikor az én ex-NSA informátorom elküldte nekem e-mailben ezt az anyagot, valaki behatolt az ő state-of-the-art titkosításába és elhelyezett benne egy vírust, amely lefagyasztotta az én szerveremet pont az ő üzeneténél, és nem töltötte le azt, ezen kívül blokkolta az én összes bejövő e-mail üzenetemet. Két napig tartó munka és technikai support segítségével sikerült elhárítani a lefagyást kiváltó okot. Pedig én egy mérsékelt modorú riporter vagyok, de “ők” megpróbálták megakadályozni az igazság kiszivárgását. Emiatt én csak jobban elszántam magamat arra, hogy az igazságra fény derüljön.

Címkék: amerika hack usa időutazás top titkos dimenzió secret

A bejegyzés trackback címe:

https://secretworld.blog.hu/api/trackback/id/tr1617125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása