Lockheed X-22

 2008.08.12. 21:17

Lockheed X-22

Az antigravitációs vadászcsészealj

 

   Egy nyilvános forrásból származó információ szerint a Lockheed egy fekete diszk alakú repülőgépen dolgozik. Ez a gép nem csak antigravitációs meghajtással rendelkezik, hanem egy magasan fejlett részecskesugár fegyverrendszerrel is.

A Lockheed birtokolja egy utasszállító diszk-formájú repülőgépnek a szabadalmait, így nem ésszerűtlen annak a feltételezése, hogy ők szintén (sikeresen) kutatták egy hasonló gép katonai felhasználásának lehetőségeit .

Steve Wilson ezredes, USAF (elhunyt) állította, hogy titokban a katonaságnál asztronautákat képeztek ki egy titkos aerospace akadémián akik később át lettek irányítva a Californai Beale és Vandenberg Air Force Bázisokra.

Azokról a bázisokról, az asztronauták rendszeresen hajtottak végre az atmoszférában és azon kívül a világűrben repüléseket. Az egyik aerospace craft melyet ők használtak, Wilson ezredes jelentése szerint az X-22A, a Lockheed kétszemélyes antigravitációs repülőcsészealja (anti-gravity disc craft) volt .

Az X-22A létezésének első bizonyítékára a Sivatagi Vihar Hadművelet során derült fény, amikor amerikai katonák (és nagyon valószínű, hogy iraki katonák is) megfigyelték ahogy diszk alakú gépek lebegtek amerikai katonatisztek közelében. Az emberek szintén említést tettek arról, hogy látták, amint ezek a gépek intenzív fénysugarakkal tüzeltek, melyek eltüntettek mindent, amely azelőtt azon a helyen volt, leszámítva egy kör alakú égés nyomot, ami ott maradt a földön.

Egy Sivatagi Vihart megjárt katona állította a következőt: “ Az első napokban a fényképezőgépeket, és különösen a videokamerákat, melyek nagy számban voltak nálunk lefoglalták”

Dr. Richard Boylan a következőt állapította meg az X-22-ről:

“ A leírt diszk tisztán egy antigravitációs levitációra képes légi fegyverrendszer az U.S. arzenáljában. Lehetséges, hogy a Lockheed X-22A kétszemélyes diszkoid repülő a valódi DarkStar (mely a legénység nélküli távirányított X-22 DarkStar egy fedőprogramja volt ezeknek az emberi személyzettel ellátott antigravitációs vadászcsészealjaknak.) Továbbá, úgy tűnik, hogy a valódi DarkStar legénységgel ellátott diszkeket felszerelték a legutóbbi Semleges Részecske Sugár fegyverrel, melyek a célpontot molekuláris szintekre szedik széjjel. Az ET gépek nem égetik el az embereket. Csak a humán katonai vadászgépek lettek így harcrendbe állítva. Ez a jelentés nem foglalkozik semmilyen földön kívüli esettel.

Ez arról szól, hogy ha az amerikai emberek tudnának arról, hogy a hadsereg arzenálja napjainkban mit is tartalmaz, ők el sem hinnék azt, és csak azt hinnék hogy valami fanatikus fantáziál a Lucas Star Wars mozi epizódjából.”

 

Dr. Richard Boylan:

“ Az említett Lockheed X-22A antigravitációs vadászcsészealj flotta fel van szerelve Neutral (Semleges) Irányított Részecske Sugár fegyverrendszerrel és képes a hatékony optikai és radar láthatatlanságra. A világméretű katonai műveletek számára az új Amerikai Világűr Hadműveleti Főhadiszállás (U.S. Space Warfare Headquarters) állította hadrendbe, amely helyileg a King’s Peak hegy alatt a Wasatch hegység területén, 80 mérföldre keletre Salt Lake City-től található.

Címkék: vadász x 22 lockheed amtogravitáció csészealj

A bejegyzés trackback címe:

https://secretworld.blog.hu/api/trackback/id/tr31613197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása